Pa imamo tudi mi svoj blog!

30. 9. 2008 v kategoriji Novo na najdi.si

Veseli smo, da vam lahko predstavimo Najdi.si blog, na katerem vas bomo seznanjali z aktivnostmi in novostmi na Najdi.si. Trudili se bomo, da bo prispevkov čimveč, hkrati pa upamo, da nam boste tudi vi pošiljali svoje odzive, mnenja, predloge.

Pri Najdi.si dnevno razvijamo rešitve, ki niso vedno takoj vidne vsem uporabnikom. Da lahko naš iskalnik vsak dan brez prekinitev uporablja preko 200.000 različnih uporabnikov, mesečno pa več kot 800.000 Slovencev, je potrebnega precej znanja, izkušenj in zagnanosti.

Veliko je stvari, ki se dogajajo v ozadju – npr. optimizacija iskalnega algoritma, indeksiranje spletnih vsebin, kakovostno rangiranje zadetkov … Vse to deluje s pomočjo največje strežniške gruče v Sloveniji, ki jo vzdržujemo in nadgrajujemo.

Upamo, da vam bomo z blogom uspeli približati tiste aktivnosti in novosti, ki so pogosto skrite očem, pa vendar ključne za dobro delovanje spletnega iskalnika.

Prispevki, ki jih bomo objavljali, bodo zaenkrat razvrščeni v štiri rubrike:

1. Novo na Najdi.si
Predstavitev novosti in izboljšav, ki jih lansiramo na Najdi.si.

2. Nasveti za uporabnike
Triki in priporočila za lažjo in bolj učinkovito uporabo Najdi.si.

3. Oglaševanje na spletu
Nasveti strokovnjakov za učinkovito uglaševanje na iskalnikih in spletu na splošno.

4. Za lastnike spletnih strani in SEO
Opisi brezplačnih orodij za lastnike in upravljalce spletnih strani ter nasveti za boljše rangiranje na spletnih iskalnikih.

Vabimo vas rednemu prebiranju našega bloga.

Mitja Jereb

1 Odziv to “Pa imamo tudi mi svoj blog!”

  • Davorin
    9. 10. 2008 ob 10:23

    Čestitke za blog, sem ga danes obiskal in se razveselil nad vsebinami (prebral kaj vse ste prenovili) in kako instantno indeksirati strani … le tako naprej!