Igrajte do konca!

3. 10. 2008 v kategoriji Novo na najdi.si

Ste vedeli, da je beseda igre skoraj vsak mesec najbolj iskana beseda na Najdi.si? Nekaterim se zdi to presenetljivo, saj v raznih raziskavah uporabniki najraje povemo, da prek iskalnikov iščemo predvsem raznovrstne informacije. Dejstvo pa je, da se ljudje zelo radi tudi igramo. Verjetno nam to ostane iz otroštva, ko igra še nima negativnega prizvoka. :-)

Kasneje, ko odrastemo, sicer neradi priznamo, da se igramo, pa vendar to še naprej počne večina izmed nas. Na Najdi.si pravimo, zakaj se ne bi igrali vedno, kadar je to možno …

Zavedamo se, da je iskanje dobrih brezplačnih iger na spletu pogostokrat zamudno opravilo. Zato smo, da bo pravim fenom spletnih iger ostalo čim več časa za igranje, pripravili posebno podstran igre.najdi.si.

Na podstrani lahko brskate in iščete med najnovejšimi akcijskimi, arkadnimi, miselnimi, športnimi, tetris in sudoku igrami. Vsak teden bomo dodajali najnovejše in najbolj vroče domače in tuje igre. Najboljše pri vsem skupaj pa je, da so prav vse igre, od prve do zadnje, za igranje popolnoma brezplačne.

Splača se vam torej vsak dan preveriti vrstni red top 3 iger in preizkusiti nove igre, ki so dodane v rubriko sveže igre.

Star slovenski pregovor pravi: »Brez dela ni jela,« mi pa raje pravimo: »Kdor ne dela, naj se vsaj igra!«

Več na igre.najdi.si.

Mitja Jereb

Tagi:

Komentiranje je onemogočeno.