Največji resničnostni šov v Sloveniji

8. 12. 2008 v kategoriji Novo na najdi.si

Slovence že od nekdaj zanima, kaj počnejo drugi ljudje, predvsem pa sosedje ;-) Zato vsem zdaj omogočamo, da na vstopni strani Klasični Najdi.si spremljate nov resničnostni šov »Kaj pravkar iščejo drugi«, v katerem nastopa največje število udeležencev v zgodovini slovenskih resničnostnih šovov.

Udeleženci namreč niso le vaši sosedje, ampak kar vsi Slovenci, ki v tistem trenutku iščejo na Najdi.si.

Novost boste opazili na vstopni strani Klasični Najdi.si, med vremenom in horoskopom. Povezava »v živo« je še posebej zanimiva za tiste »voyeurje«, ki so radi ves čas na tekočem. S klikom na povezavo se namreč odpre vrstica pod iskalnim okvirjem, kjer se od desne proti levi pomikajo zadnje iskalne poizvedbe Slovencev.

Še bolj radovedni lahko na podstrani Več iskanj pregledujete zadnjih 50 iskalnih poizvedb. Če ste starejši od 18 let pa lahko celo izklopite filter neprimernih besed in spremljate vse zadnje iskalne poizvedbe Slovencev brez omejitev.
Privoščite sebi, svojim sosedom in prijateljem nekaj zabave in jim priporočite, naj vklopijo trak »v živo«. Res je zanimivo, kaj vse Slovenci iščemo …
P.S.: Za tiste, najbolj neučakane, pošiljamo še povezavo, prek katere lahko kar direktno vklopite trak »v živo« na svojem Najdi.si Klasiku: http://www.najdi.si/index.jsp?voy=0

Mitja Jereb
Direktor za korporativni marketing

Tagi: ,

Komentiranje je onemogočeno.