Na Najdi.si odru Rebeka, Murko in DanD!

19. 12. 2008 v kategoriji Nasveti za uporabnike

Zgodil se je prvi Najdi.si žur za prijatelje. Dogajalo se je, žurirali smo skupaj in naredili plane za naslednje leto – guglamo samo še z Najdi.si! ;-)

Vse se je začelo na Facebooku, kjer smo prijatelje Najdi.si Iskalnika in člane skupine Najdi.si povabili na prvi veliki Najdi.si novoletni žur za prijatelje. Odziv je bil množičen.

Zagotovo je k temu prispeval tudi nastop skupine Dan D, Najdi.si pa je vesel, da ima toliko prijateljev, ki mu zaupajo. Zato nas tudi razvaja z novostmi, letos jih je bilo veliko – slečen iskalnik za tiste, ki ne marajo oglasov, Moj Najdi.si za tiste, ki si vsebine radi organizirajo po svoje, zdaj pa je poskrbel še za vse nas, radovedneže, ki nas zanima, kaj iščejo drugi. Prav v tem trenutku.

Ja … zdaj lahko iskanja v živo preverimo tukaj.

V letu 2008 smo na Najdi.si med Slovenci največkrat iskali Rebeko Dremelj in Damjana Murka! Čestitamo jima za pridobljen naslov Ambasador slovenskega spleta za leto 2009, veseli smo, da smo ju na žuru videli tudi v živo.

Ja, na Najdi.si novoletnem žuru je bilo fajn. Podelili smo smuči in novoletni potovanji nagrajencem jesenskih nagradnih iger, razveseljevali z norimi Najdi.si majčkami, zabaval nas je Jean.

Najbolj iskana ženska na Najdi.si Rebeka je z navdušenjem prevzela plaketo, slišali smo tudi, da je ta plaketa med slovenskimi estradniki že precej zaželena.

Pa vendar smo vsi najbolj nestrpno čakali koncert skupine Dan D. Lepo je bilo videti množico Najdi.si-jevih prijateljev na kupu, v živo. Fantje so nas razgreli, zazibali, raznežili in spet dvignili. Bravo, Dan D! Bravo, publika!

Glede na norijo, ki je nastala ob razglasitvi najbolj iskanega Slovenca v letu 2008 na Najdi.si, skoraj lahko trdim, da je bil za nekatere to vrhunec večera – Damjan Murko, nov ambasador slovenskega spleta! Čestitke in bliskavice, podpisovanje avtogramov.

Ni zaman najbolj iskan moški, če hočemo ali ne … Rebeka in Damjan sta na spletu aktivna, pravita, da se zavedata njegove moči in učinkovitosti, kot ambasadorja slovenskega spleta za leto 2009 bosta to zavest širila vse leto.

Zdaj pa k načrtovanju novega Najdi.si žura :-)

Srečno vsem v 2009 želim!

Iva Pirc Šepec
Najdi.si

8 Odzivov to “Na Najdi.si odru Rebeka, Murko in DanD!”

 • Andrej
  19. 12. 2008 ob 3:35

  Kako lahko proslavljate, ko pa vas je 24ur.com nabil?

 • Simona
  21. 12. 2008 ob 12:26

  Dobro in kvalitetno delo se vedno proslavi. In ker Najdi.si dela tako, ima tudi vse razloge, da proslavlja, a ne? :)

 • Boštjan
  22. 12. 2008 ob 9:09

  Za razliko od 24ur.com ima najdi.si dejansko kvalitetno podlago :)

 • Urke
  18. 2. 2009 ob 5:53

  Ma kakšen 24ur.com….imajo sposobne ljudi, ki znajo sfejkat imprešne in oglede strani in so kao najbolj obiskana spletna stran. Fora je, da moraš (če hočeš pridt do neke vsebine) vmes naloudat sajt ene 10x. In meni se to zdi odbijajoče. Še posebej ko si hočeš ogledat video, kjer reklama dela, video pa šteka…..se prav da sem od tega imel samo reklamo in še to tisto, ki jo med dnevnikom zavrtijo tolikokrat, da že spet raje prešaltam na rtvslo. … ne vem kaj bi rekel.

 • Urke
  18. 2. 2009 ob 5:55

  In jst čist verjamem da je Najdi.si najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji….je pa ja logično, če je iskalnik.

 • mai
  17. 2. 2010 ob 7:29

  kul si ssj ne murš vrjet

 • Центр,диагностики
  11. 11. 2010 ob 12:18
 • интернет
  13. 12. 2010 ob 6:29