SuperNajdi.si

2. 2. 2009 v kategoriji Novo na najdi.si

Leto 2008 je za nami, postreglo pa je s številnimi novostmi in dogodki, ki so spremenili naša življenja. Novi svetovni predsedniki, slovensko predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije, obisk angleške kraljice in ameriškega predsednika, kriza in drugi dogodki, ki so se malo ali zelo dotaknili našega vsakdana.

Kaj pa splet? Postali smo še bolj »povezani«, brez interneta in računalnika bi bilo naše življenje bolj pusto. Si predstavljate, da bi v letu 2009 ostali brez spleta, spletnih informacij, klepetanja in povezovanja v socialnih mrežah?

Tudi Najdi.si je postal še bolj povezan in še bolj prijazen uporabniku!

Prav zaradi storitev, prijaznih do uporabnika, kakovosti, zanesljivosti in uspešnega tržnega nastopa v letu 2008 je Najdi.si letos spet med najboljšimi! Že drugič zapored je Najdi.si pridobil naziv Superbrands in se uvrstil v šopek najboljših blagovnih znamk v Sloveniji. Najdi.si je postal SuperNajdi.si! Ob bok drugim najboljšim in največjim slovenskim in tujim blagovnim znamkam, ki jih najdemo v Sloveniji, se Najdi.si po mnenju strokovnjakov lahko postavi zato, ker odstopa in je drugačen od konkurence na trgu.

V letu 2009 …
je uporabnik za Najdi.si še vedno na prvem mestu. Še naprej bomo ostali SuperNajdi! Razvajali vas bomo z novostmi, nagradnimi igrami, brezplačnimi SMS-i in drugimi aplikacijami. Da bi bili še boljši in uporabniku prijaznejši, bomo veseli vseh vaših pobud in mnenj.

V imenu SuperNajdi.si pozdravljam vse SuperUporabnike!

Mihaela Hočevar

Komentiranje je onemogočeno.