Male skrivnosti velikega iskalnika Najdi.si

16. 2. 2009 v kategoriji Za lastnike spletnih strani in SEO

Iz majhnega zraste veliko. Tudi Najdi.si je iz garažnega produkta zrasel v največji slovenski iskalnik, ki še vedno išče priložnosti, nove izzive in raste.

Z rastjo števila uporabnikov rastejo tudi njihove zahteve in ekipa, ki ga razvija, se ujame v neskončni cikel izboljševanja razpoložljivosti in zmogljivosti spletišča. Ker vse to terja čas razvijalcev, bomo pogledali, kako visoko si zastaviti ta dva cilja za posamezno spletišče, kaj narediti, da jih v želenem obsegu dosežemo in s katerimi orodji si pri tem pomagamo.

Vabljeni na predavanje »Lov na ms in 0.999«, ki bo v četrtek, 19. februarja 2009, ob 19:00 v Kiberpipi, na Kersnikovi 6 v Ljubljani.

Na predavanju bomo iskali odgovore na vprašanja, kako izdelati spletišča, ki po zmogljivosti in razpoložljivosti odgovarjajo zahtevam.

Male skrivnosti iskalnika Najdi.si vam bo razkrival Samo Login, vodja razvoja iskalnika Najdi.si. Eden največjih slovenskih strokovnjakov s področja spleta že desetletje skrbi, da slovenski internetni uporabniki na Najdi.si najdejo to, kar iščejo.

Vstop prost!

Več >>

2 Odzivov to “Male skrivnosti velikega iskalnika Najdi.si”

  • soccer
    16. 2. 2009 ob 10:24

    Zveni zanimivo.

  • Marko
    17. 2. 2009 ob 6:38

    Pridem!