Prihodnost najbolj zanima slovenske ribe

27. 2. 2009 v kategoriji Zanimivosti

Slovenci smo zelo radoveden narod in nas vedno zanima, kaj nas čaka v prihodnosti. Seveda si želimo samo lepih stvari, veliko ljubezni, sreče, kariernih uspehov …

Koga pa prihodnost zanima najbolj? Kdo je najbolj radoveden?

V iskalnik Najdi.si so besedo horoskop v letu 2008 največkrat vpisali uporabniki, ki jih je zanimala prihodnost ovnov, teh je bilo prek 100.000. Sledili so jim biki, raki in tehtnice.

S prihodnostjo so se v lanskem letu najmanj obremenjevali uporabniki, rojeni v nebesnem znamenju dvojčkov in škorpijonov.


Kaj pa leto 2009?

V kriznih časih uporabnike Najdi.si še bolj zanima, kaj jim napoveduje prihodnost. Lestvica uporabnikov na Najdi.si, ki jih zanima prihodnost posameznih nebesnih znamenj, pa se je na vrhu spremenila. Najbolj zvedave so ribe, sledijo jim biki, ovni, dvojčki, device in raki. Najmanj zvedavi v februarju so uporabniki, ki jih zanima prihodnost kozorogov in strelcev.

Najbolj zanimivo je dejstvo, da uporabniki najraje prebirajo horoskop na začetku tedna, v ponedeljek.

Čeprav je letošnje leto mednarodno leto astronomije, je lahko za vas tudi mednarodno leto astrologije.  Za vse, ki verjamete, da je vaša prihodnost zapisana v zvezdah in želite izvedeti, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, ali pa za tiste, ki horoskope prebirate zgolj za zabavo, vam Najdi.si ponuja dnevni horoskop.

Vas zanima, ali bo danes dan za ljubezen? Želite preveriti, ali bo denarnica polna? Kaj pa poslovni uspehi in ocene na fakulteti?

Preverite vsak dan svežo napoved na Najdi.si in bodite na tekočem.

Mihaela Hočevar

Komentiranje je onemogočeno.