Najdi si sanjske počitnice!

8. 7. 2009 v kategoriji Zanimivosti

Poletje je čas norih dogodivščin in doživetij. Gotovo si že zdaj predstavljate, kako vas v gorah ali na morju božajo sončni žarki in kako brezskrbno uživate na sanjski počitniški lokaciji.

Pred odhodom na brezskrbne počitnice pa je dobro, če se že prej pozanimate, ali vas na počitnicah čaka sonce. Preprosto vpišete besedo »vreme« v največji slovenski iskalnik Najdi.si in že imate na dlani svežo vremensko napoved. Nič hudega, če vam napoveduje slabo vreme, saj vam Najdi.si ponuja tudi številne brezplačne igre, v katerih lahko premagate še tako težavne nasprotnike in še tako slabo vremensko napoved.

Vas zanimajo zdravje, ljubezen in novi izzivi v času poletja? Najdi.si vam dnevno napove tudi prihodnost, preverite pa jo lahko, kjer koli že ste.

Iz Slovenije in tudi iz tujine lahko prijateljem pošiljate brezplačna SMS sporočila. Poskrbite le, da boste uporabniški račun ustvarili že v Sloveniji. Novice, vremenska napoved, različna počitniška iskanja in zemljevid so vam na voljo kar v vašem žepu, na dosegu prstov. Potrebujete le povezavo do interneta in že lahko iščete prek mobilnega telefona.

In še koristen poletni namig! Če se nameravate odpraviti na potep v tujino in ravno prebirate ponudbo in vodnik, pa katere izmed besed ne razumete, potem vam bodo pri prevodih pomagali Najdi.si slovarji. Rešili vam bodo marsikatero jezikovno zagato.

Vse informacije in storitve za (drzne) počitnikarje so vam na voljo vsak trenutek na najbolj obiskani slovenski spletni strani – in to BREZPLAČNO!

Naredite si počitnice sanjske – tudi z Najdi.si, ki najde vse slovenske strani.

Mihaela Hočevar

5 Odzivov to “Najdi si sanjske počitnice!”

 • tanči
  8. 7. 2009 ob 2:25

  hah, neki teh nasvetov že upoštevam

 • Luka
  9. 7. 2009 ob 9:39

  dobri nasveti =)

 • Eva
  3. 8. 2009 ob 3:59

  al pa če se zaljubiš, pa se ne razumeš najboljš ;)))) slovarji so zakon :)

 • K
  16. 10. 2009 ob 1:02

  Odlično

 • Letalske karte
  16. 10. 2009 ob 1:02

  Naboljše