Greš s prijatelji na rafting?

18. 9. 2009 v kategoriji Nasveti za uporabnike, Novo na najdi.si

Ljudje vse več časa preživimo na spletu, tudi na lovu za nagradami. Včasih nas do bogatih nagrad loči le malo truda, v nekaterih nagradnih igrah pa se je treba za nagrado bolj potruditi. Spletne nagradne igre so pogosto namenjene informiranju o novostih, izobraževanju spletnih uporabnikov ali pa le razvajanju.

Kako pa vi reagirate, ko opazite novo nagradno igro?
Ste eden izmed tistih, ki vzkliknejo, ko vidijo, da poteka nova nagradna igra z bogatimi nagradami, v kateri se podeljujejo potovanja okoli sveta, avtomobili, vstopnice za nepozabne koncerte in srečanja z znanimi osebnostmi?

Na Najdi.si ste uporabniki vedno na prvem mestu in vse aktivnosti in nagradne igre, ki jih pripravljamo, pripravimo z namenom informiranja in hkrati razvajanja s praktičnimi nagradami. Naše naloge niso težke, skoraj vedno vas povprašamo, ali poznate katero izmed naših brezplačnih storitev, ali ste že uporabili naše brezplačne slovarje, poslali brezplačne SMS-e ali poiskali lokacijo vašega doma na zemljevidu. To pa ni tako težko, kajne?

Se še spomnite, kaj smo podarili našim uporabnikom letos?
Naše nagrajence smo poslali na Portugalsko, Beneški karneval, na Krf, jih razveselili z vstopnicami za koncert U2 in Coldplay podelili smo kar nekaj überdobrih majic, prav tako vas z nagradami (vstopnice za nepozabne koncerte, prireditve, festivale, praktične nagrade) redno razvajamo na Facebooku.

Če ste slučajno spregledali, naj vas opozorimo na nagradno igro, v kateri bomo podelili nepozaben rafting na Soči, na katerega bo lahko izžrebanec povabil še 9 svojih prijateljev. SMS-ajte brezplačno, sodelujte v nagradni igri in presenetite svoje najboljše prijatelje z noro dogodivščino! Nagradna igra poteka do 23. septembra.

najdi-si_nagradna-igra_rafting

Če do zdaj še niste imeli sreče, ne obupajte, sodelujte še naprej, saj imamo za vas še veliko lepih nagrad in gotovo bo ena izmed naslednjih vaša.

Veliko sreče,
Najdi.si

2 Odzivov to “Greš s prijatelji na rafting?”

  • Katka
    18. 9. 2009 ob 12:32

    sem se že prjavla, za moje prjatle

  • Jan
    20. 9. 2009 ob 10:23

    Jaz vedno sodelujem v nagr. igrah, do zdaj še ni blo sreče ampak upam, da bo zdaj za rafting!