Si raziskovalec? Najdi.si nagrade!

22. 4. 2010 v kategoriji Novo na najdi.si, Zanimivosti

Te mikajo nove izkušnje, znanja, zabava? Sodeluj v nagradni igri, ki je namenjena le pravim raziskovalcem, ki iščejo pametno, s pomočjo Najdi.si orodji. Si tak tudi ti?

ie1
Zagotovo. Si pravi raziskovalec na poti, da najdeš bogato nagrado. Najdi.si in IE8 sta jih namreč pripravila kar osem. Med njimi lahko izbiraš, zato najdi tisto, ki ti je najljubša. Namesti si brezplačna Najdi.si orodja in ponovno zaženi svoj računalnik. Samodejno se ti bo odprlo prijavno okno za sodelovanje v nagradni igri. Tako enostavno je.

Nova različica priljubljenega spletnega brskalnika Internet Explorer 8 ponuja veliko uporabnih novosti, med katerimi so izboljšane možnosti iskanja in brskanja, hitro iskanje z iskalnikom Najdi.si in iskanje lokacij po zemljevidu Najdi.si, hiter pregled novih strani v slovenskem spletu in vizualno iskanje. Namestitev izboljšanega brskalnika z dodatki Najdi.si je brezplačna.

Kaj ponujajo Najdi.si orodja?

1. Hitro iskanje
Novi Internet Explorer 8 nudi t. i. pospeševalnike iskanj (ang. accelerators), ki omogočajo preprosto in hitro iskanje po spletu. Na Najdi.si smo pripravili pospeševalnika za hitro iskanje po spletu z Najdi.si in hitro iskanje po zemljevidu. Z desnim klikom na označeno besedo je mogoče hitro iskanje z iskalnikom Najdi.si in hitro iskanje po zemljevidu Najdi.si.
ie2

2. Spletni izrezki
S pomočjo t.i. spletnih izrezkov (ang. web slices) lahko dostopaš od koder koli do novih spletnih strani na Najdi.si, do svežih delovnih mest na BorzaDela.si ter do novih in najboljših iger na igre.najdi.si.
ie3

3. Predlogi iskanj / vizualno iskanje
S pomočjo vizualnega iskanja (ang. visual search) lahko že kar med samim iskanjem prideš do TOP rezultatov in predlogov najpogostejših iskalnih poizvedb. V iskalno okno (zgornji desni kot brskalnika) vpiši iskalno poizvedbo in opazuj, kako se že med samim vnosom poizvedbe izpišejo predlogi iskanj, novice in najboljši rezultati.
ie4

4. Najdi.si orodna vrstica
Orodna vrstica omogoča: iskanje z Najdi.si, iskanje z Googlom, iskanje po zemljevidu Slovenije, pošiljanje brezplačnih SMS-ov, hiter dostop do vremenske napovedi, bližnjico do novic in še kaj.

Namesti si novo različico Internet Explorerja hitro in preprosto, tako da vpišeš povezavo: www.najdi.si/ie8 in sodeluj v nagradni igri za vroče nagrade: vstopnice za festival Exit, potovanje v Egipt, filmski abonma, teleskop, prenosni računalnik

Z brskalnikom Internet Explorer 8, ki vključuje dodatke Najdi.si, so informacije še bližje, dostop do njih je poenostavljen in je mogoč iz katere koli strani v brskalniku.

Veselo iskanje,
tvoj Najdi.si

3 Odzivov to “Si raziskovalec? Najdi.si nagrade!”

 • Uporabnik
  4. 5. 2010 ob 4:27

  Najdi.si in Internet Explorer 8 sta tokrat pripravila ful zanimive nagrade. Jaz sem že sodeloval, pa vi?

 • mis
  28. 5. 2010 ob 9:48

  upam, da pojdem z najdi.si in IE8 v Egipt…

 • Slovenija
  19. 7. 2010 ob 4:14

  Bravo Najdi.si