Naj turistična kmetija, gostilna?

5. 4. 2011 v kategoriji Nasveti za uporabnike

Če smo z določeno gostilno zadovoljni, to radi povemo tudi drugim. Je tako?

Ste nad gostilno v Novem mestu, Portorožu ali središču Ljubljane navdušeni? Radi obiskujete turistično kmetijo v Bohinju? Pohvalite in ocenite jo na firma.najdi.si!

Vaše mnenje šteje, zato vas vabimo, da poveste svoje mnenje in Slovencem pomagate izbirati najboljše.

Poiščite katero koli gostilno ali drugo podjetje na firma.najdi.si, pohvalite, komentirajte in ocenite njihovo kakovost, prijaznost in ceno.

V iskalni okvir lahko vpišete gostilno, ki jo želite oceniti, npr. Gostilna Novak, kliknete gumb »najdi«, jo izberete med rezultati in ocenite. Enako lahko storite tudi za druga podjetja.

Na podlagi vaših mnenj se bodo rezultati iskanj ostalim uporabnikom prikazovali tako, da bodo najprej med predlogi rezultatov dobili najbolj ocenjena podjetja. Seveda je rezultate iskanj »gostilna« mogoče razvrstiti tudi po bližini, najbolje komentiranih podjetjih in po dejavnosti.

Za dodatna vprašanja nam lahko pišete na podpora@firma.si.

Pohvalite tudi nas. To lahko storite tukaj :)

1 Odziv to “Naj turistična kmetija, gostilna?”

  • Vodič po Sloveniji
    21. 5. 2011 ob 4:15

    Gostinska ponudba se v Sloveniji izredno dviguje, čemu se mi zdi da je tudi izredno pripomogla kriza, saj so se morali gostinci začeti truditi za svoje goste in zato so sedaj začeli aktivno delovati, v kreiranju zanimivih ponudb in podobnoekar pa je seveda odlično za nas goste :)

    Gostilna, ki skrbi za pestrost ponudbe in drži določeno kvatiteto, se ji ni potrebno bati propada.