Najdi.si v opravilni vrstici: še hitreje do želenih vsebin

13. 6. 2011 v kategoriji Novo na najdi.si

Uporabniki operacijskega sistema Windows 7 lahko zdaj spletno mesto najdi.si pripnete v opravilno vrstico in tako spremljate najdi.si kar iz opravilne vrstice svojega namizja in tako še hitreje in bolj preprosto pridete do novic, zemljevida, slovarjev in drugih vsebin na najdi.si.

Kako pripeti najdi.si v opravilno vrstico?

Odpri brskalnik Internet Explorer in obišči stran http://www.najdi.si/help/internet-explorer.html, kjer te čakajo preprosta navodila. Spletno mesto najdi.si v opravilno vrstico pripneš tako, da zavihek brskalnika ali ikono (rdeča ikona najdi.si), kjer se nahaja spletni naslov, primeš z miško in preneseš v opravilno vrstico spodaj.

Pripeto spletno mesto v opravilni vrstici te z desnim klikom pripelje do zanimivih vsebin in tudi do povezave, prek katere lahko sodeluješ v NAGRADNI IGRI za 3 x žuranje na Pagu ali TOP majčko. Vsakih nekaj dni se bo v pripetem mestu v opravilni vrstici pojavilo novo nagradno vprašanje. Več vprašanj, kot boš odgovoril/-a pravilno, več možnosti za osvojitev nagrade imaš.

Kaj so pripeta mesta v Internet Explorerju 9?

S funkcijo Pinned Sites – prek pripetih spletnih mest lahko do priljubljenih strani dostopaš kar neposredno iz zagonske vrstice operacijskega sistema Windows. In to brez, da bi prej zagnal/-a sam brskalnik.

Veselo iskanje z najdi.si,

Mihaela Hočevar, NAJDI

2 Odzivov to “Najdi.si v opravilni vrstici: še hitreje do želenih vsebin”

  • Slovenija
    2. 7. 2011 ob 8:46

    Koristno orodje!

  • DALIBOR
    15. 8. 2011 ob 4:01

    KAJ DELAŠ DOMA IN V SLUŽBI ?