Najdi.si novice na iPadu

2. 10. 2011 v kategoriji Novo na najdi.si

Bralci najdi.si novic lahko zdaj najbolj sveže novice spremljate tudi na iPadu. Brezplačna aplikacija najdi.si novice ponuja celovit pregled novic iz več kot 100 različnih slovenskih medijev (SiOL.net, Dnevnik, Delo, Večer, Finance, RTV Slovenija, Računalniške novice, Monitor, Elle, Cosmopolitan, Mobinet in drugi priljubljeni viri novic).

Novice, ki se nenehno osvežujejo, so, tako kot na najdi.si, predstavljene v kategorijah: Vroče zgodbe, Slovenija, Regionalne novice, Svet, Gospodarstvo, Šport, Kronika, Zanimivosti, Avtomobilizem, Znanost in IT, Kultura, Lepota in zdravje.

Celoten nabor domačih in svetovnih novic je mogoče pregledovati po tematiki ali času objave. Hiter pregled najpomembnejših novic je zagotovljen s t.i. Vročimi zgodbami.

Na enem mestu najdi.si novice na iPadu ponujajo svet in Slovenijo na dlani.

Pregledovanje povzetkov novic posameznih medijev je mogoče, ne da bi obiskali posamezen portal. To pa seveda pomeni tudi prihranek časa. Kdor želi prebrati celotno novico, ga klik na posamezno novico preusmeri na spletno stran medija, ki je ponudnik novice (npr. SiOL.net).

Do aplikacije je mogoče dostopati prek storitve Application Store. Če uporabljate iPad, si čim prej namestite aplikacijo za najdi.si novice in spremljajte najbolj sveže novice na enem mestu. Vabimo vas tudi h komentiranju aplikacije. Dobrodošle so pohvale, kritike in predlogi za izboljšave.

Preberite tudi:

Zakaj so najdi.si novice tako edinstvene?

Beri vse novice na enem mestu

Mihaela Hočevar, NAJDI

5 Odzivov to “Najdi.si novice na iPadu”

 • ANDREJ
  24. 8. 2011 ob 10:22

  Živijo Mihaela.
  Zanimivo, spet razuras.
  Sem že nalozil app in…akcija.
  Lep dan in iglasi se kaj,
  Andrej

 • Dejan D
  28. 8. 2011 ob 6:53

  zakon, sm naložil in uporabljam. kaj pa zemlojevid za ipad?

 • argueksak
  31. 8. 2011 ob 1:42

  haha, priceless! :)

 • Tadej Rotar
  10. 9. 2011 ob 2:11

  Pozdravljeni!Iscem zadnji spojler za avto Daewoo Kalos 1.4 16V motor leto izdelave 2004 limuzina s podaljsanim prtljaznikom zadaj.Bi rabil za montirat na prtljaznik.Mi lahko kdo pomaga prosim, kje ga lahko kupim, iscem po trgovinah z avtodeli. LP Tadej moj naslov. Vrtojbenska ulica 19,5290 Sempeter pri Gorici

 • ensulnefelals
  10. 9. 2011 ob 7:55

  Se vec takih objav, prosim!