Le klik do najboljših vulkanizerjev, frizerjev, čistilnic …

21. 11. 2011 v kategoriji Nasveti za uporabnike, Novo na najdi.si

Kako v raznoliki ponudbi najti dobro gostilno v Mariboru? Kateri dobri avtoličarji so v Ljubljani?

 

Stran z rezultati iskanj na najdi.si je zdaj obogatena z bližnjicami do lokalnih podjetij. Iskanje je zdaj še lažje! Kadar boš torej v najdi.si vpisal/-a kombinacijo posamezne dejavnosti in kraja (npr. vulkanizer Ljubljana, pleskarstvo Novo pizzerija Trbovlje), ti bo najdi.si predlagal podjetja, ki bi te utegnila zanimati. Rezultati so obogateni z ocenami, komentarji uporabnikov in zemljevidom.

 

Prikaz bližnjic ti omogoča, da lahko naenkrat izbiraš med najbolj ocenjenimi in komentiranimi podjetji iz posamezne dejavnosti (npr. najbolje ocenjenimi pizzerijami v Ljubljani), vsa predlagana podjetja pa se prikažejo tudi na zemljevidu.


Prikazan položaj posameznega podjetja omogoča lažjo orientacijo – kje se podjetje nahaja. Klik na zemljevid te vodi na najdi.si zemljevid, na katerem lahko poiščeš pot do posamezne lokacije. V kolikor te zanima posamezno podjetje, te klik na predlagan rezultat vodi na podstran podjetja, na katerem se nahajajo različne podrobnosti (odpiralni čas, komentarji, ocene strank …)


Iskanje ni mogoče le po večjih krajih, ampak tudi po mestnih četrtih (npr. salon Ljubljana Šiška), kar ti omogoča, da resnično najdeš obrtnika oz. ponudnika v bližini – točno tam, kjer ga potrebuješ.  Kakovostni rezultati omogočajo, da takoj vidiš, kje se podjetje nahaja, kako so ga ocenili drugi in imaš tako možnost izbirati le najboljše ponudnike.


Priporočamo!

Takšno možnost iskanja priporočamo predvsem za iskanje lokalnih ponudnikov na področju dejavnosti: prehrana, osebna nega, avtomobilizem (npr. avtoličarstvo, vulkanizer …), nakupovanje, dom (npr. pleskarstvo), trgovina.

Podobno iskanje je mogoče tudi na najdi.si zemljevidu, kjer je mogoče še bolj podrobno videti lokacije, vklopiti posamezne sloje podatkov (vreme, dela na cesti, kamere, možnosti prevoza z mestnim avtobusom …).

 

Primeri bližnjic za lokalna podjetja:

Vulkanizer Ljubljana

Avtopralnica Novo mesto

Računovodstvo Maribor

Pedikura Ljubljana

Vulkanizer Grosuplje

 

Veliko sreče pri iskanju!

2 Odzivov to “Le klik do najboljših vulkanizerjev, frizerjev, čistilnic …”

  • Smeh
    23. 11. 2011 ob 6:46

    Bo sistem razultate avtomatsko pobiral iz vašega že obstoječega kataloga, ali bodo potrebni še kakšni podatki?

  • Orange Audio
    3. 1. 2012 ob 9:08

    Bo dovolj da imamo firma.si profil ali je treba se kje dodajat podatke za prikaz?