Najdi.si novice na vseh iOS napravah in Androidu

28. 11. 2011 v kategoriji Nasveti za uporabnike, Novo na najdi.si

Najdi.si novice so zdaj dostopne kjer koli in kadar koli. Po spletni različici in iOS aplikaciji predstavljamo aplikacijo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android.

Brezplačni aplikaciji ponujata celovit pregled novic iz več kot 100 različnih slovenskih medijev (Planet Siol.net, Dnevnik, Delo, Večer, Finance, RTV Slovenija, Računalniške novice, Monitor, Cosmopolitan in drugi priljubljeni viri novic). Trenutno je v aplikacijah že več kot 300.000 različnih novic, ki so združene po podobnosti. Novice najpomembnejših slovenskih medijev, zbrane po izboru urednikov, so predstavljene z večjo sliko, naslovom in povzetkom. Zaradi velikega obsega novic so odličen vir za iskanje želenih novic iz preteklosti.

Novice, ki se nenehno osvežujejo, so, tako kot na najdi.si, predstavljene v kategorijah: Vroče zgodbe, Slovenija, Regionalne novice, Svet, Gospodarstvo, Šport, Kronika, Zanimivosti, Avtomobilizem, Znanost in IT, Kultura, Lepota in zdravje. Hiter pregled najpomembnejših novic je zagotovljen s t.i. Vročimi zgodbami.

Levo prikaz možnosti dostopa do Apple App Store, desno do Android Application Store

Pregledovanje povzetkov novic posameznih medijev je mogoče, ne da bi obiskal/-a posamezen portal. To pomeni, da lahko s tem prihraniš tudi kar nekaj časa. Če želiš prebrati celotno novico, le klikneš na posamezno novico in že si na spletni strani medija, ki je ponudnik novice (npr. Planet Siol.net).

 

 

Levo prikaz najdi.si novic na iPadu, desno na Galaxy Tab 10.1

 

Aplikacije so na voljo v trgovini Android Application Store za telefone in tablice z operacijskim sistemom Android 2.1 ali novejšim oziroma v Apple App Store za naprave, ki uporabljajo operacijski sistem iOS 4 ali novejši – to so Applove naprave iPhone, iPad in iPod.  Bodi vedno na tekočem, namesti aplikacije na svojo mobilno napravo.

Namesti aplikacijo za naprave iPhone, iPad in iPod >>>

Namesti aplikacijo za operacijski sistem Android >>>

Komentiranje je onemogočeno.