Prenovljene igre na najdi.si za vse ljubitelje dobre zabave

25. 7. 2013 v kategoriji Novo na najdi.si

Najdi.si v seriji predstavitev novih sklopov na vstopni točki v slovenski splet predstavlja prenovljeno spletno igrišče za male in velike otroke – najdi.si igre.

Prenovljen sklop na najdi.si, najdi.si igre, ponuja širok nabor raznovrstnih iger: akcijske, arkadne, dirkaške, igre za otroke, igre za punce, miselne in športne igre. Hiter pregled najbolj zanimivih iger je zagotovljen s t. i. Izpostavljenimi igrami.

Akcijske igre so namenjene vsem, ki si želite dobre akcije in se želite preizkusiti v strelskih in strateških igrah, vas zanimajo boji z vojaškimi ter vesoljskimi plovili, uničevanje zombijev in drugih sovražnikov. Tisti, ki uživate v domišljijskih svetovih z namišljenimi, a hrabrimi junaki, boste uživali v širokem naboru arkadnih iger. Ljubiteljem hitre vožnje, avtomobilov, motorjev in drugih premičnin, najdi.si ponuja igranje dirkaških iger.

V sklopu Miselne igre so igre namenjene tistim, ki radi razmišljate (puzzle, mahjong, sudoku, spomin, igre s kartami in druge miselne igre).

Športne igre na najdi.si so polne adrenalina in nore zabave. Nogomet, košarka, avtomobilske igre, igre z motorji, biljard, pikado, baseball, golf in druge športne igre za vse športne navdušence.

Najmlajšim so namenjene igre v sklopu Igre za otroke, ki ponujajo zabavne igre za dolgo zabavo in obilico smeha. Dekletom je namenjen prav poseben sklop Iger za punce, v igrah pa boste uživale predvsem punce, ki se rade ličite, urejate pričeske, lepo oblačite ali to delate za druge.

Vse igre se ažurno dopolnjujejo, igre pa ocenite, komentirate, delite na družabnih omrežjih in tako ostalim obiskovalcem pomagate pri izbiri najboljših in najbolj zanimivih iger za preživljanje prostega časa.

Več o sklopu igre na najdi.si na http://igre.najdi.si.

Igrajte in vse premagajte. :-)

 

5 Odzivov to “Prenovljene igre na najdi.si za vse ljubitelje dobre zabave”

 • Robert
  29. 8. 2013 ob 10:40

  Najboljše so športne in miselne igre :)

 • Zabavna
  7. 1. 2014 ob 6:30

  Končno je bil že čas… ampak sedaj pa igramo na veliko! super!

 • http://mega-car.net
  20. 11. 2014 ob 11:58

  He he, povezava do teh igrc je že dolgo pod priljubljenimi… super ste!

 • Meho
  29. 12. 2014 ob 10:05

  AHAHAHA prav za se sprostit

 • pomoč pri osebnem stečaju
  13. 1. 2015 ob 2:54

  Carske igrice ,.. res carske!